donderdag 28 april 2011

toiletter der ikke virker og maerkelige englaendere.

Jeg har den her uge vaeret ude og sejle, det er meget underligt her ombord. Den hollandske kaptajn, 6o aar. Er vaeldig flink. Snakker meget om sig selv. Kan altid lave en ret bedre en trainees'ene goer det. Lytter ikke rigtig til hvad man siger. Kan ikke lide vindmoeller. Meget rar mand, og hvis jeg endelig faar en spoergsmaal skubbet ind mellem hans ordstroemme, kan jeg laere rigtig meget af ham.

1. styrmand. Bulgar 25 aar. Arbejder som en deckhand. det er ham jeg drikker oel med. Han er ansat som styrmand, men kan ikke lide at saette kurser og lave papir arbejde.

2. styrmand, omkring de 50. kan bare vanvittigt godt lide delfiner. sidder rigtig meget ned. er voldsomt flink. Han har det virkelig stille og roligt. ja .. jaa .. men vi kan ogsaaaa lige goere saadan her. og saa laver han lige te. og goer det bagefter. eller ikke. Ham snakker jeg rigtig godt med. Han underlige tics omkring munden.



nu vil jeg sove. har ikke sovet siden klokken 4 i nat. vi ankom til liverpool klokken ni imorges. Skal vaere her i ti dage. der er en eller anden festival. Jeg skriver lidt om de maerkelige egnlaendere en anden gang. 

dinsdag 19 april 2011

Ankommet

Saa er jeg ankommet.
Lidt random. Lidt sjovt.
Det er et aegtepar der ejer skibet, rigtig soede. Der en bulgar og en gammel styrmand som crew.
Vi sejler til Liverpool imorgen sammen med elleve liverpool drenge og piger, med den fedeste accent.

De chiller rimelig meget her. Der bliver drukket kaffe og roeget cigaretter. Men imorgen gaar det loes. 

Jeg burde have taget et kamera med. Hvis der er nogen med et kamera? Send det!

donderdag 14 april 2011

Jeg har åbenbart lavet en blog. Det her er skibet, men jeg skal lige have lov til at sejle af min ergoterapeut, har nerver. Jeg skal mødes med hende om præcis tre timer og fem minutter.

Sune.